Het merk

Viconti mag dan een nieuwkomer zijn onder de herenschoenen, het zal niet lang duren eer het helemaal aan de top staat, net omdat het merk inzet op elegantie, fijne details en kwaliteit.

De schoenen van Viconti voeren de waarden van de moderne veeleisende dandy die oog heeft voor detail hoog in het vaandel. De moderne man voelt zich ongetwijfeld aangesproken door de kenmerkende persoonlijkheid van deze trendy schoenen die zijn look net dat tikkeltje meer geven. De knowhow en het vakmanschap van het Belgische familiebedrijf Manexco en een design dat de nieuwsgierige man met karakter en stijl op het lijf geschreven is, maken deze schoenen tot wat ze zijn. Manexco heeft casual elegantie een eigentijdse look gegeven, met een knipoog naar de nieuwste trends. Op het werk of in de stad, voor een wandeling of een avondje uit, iedere man vindt ongetwijfeld een Vicontimodel naar zijn smaak.

Viconti stelt een productlijn voor met modellen die uitsluitend in Europa volgens aloude tradities met het fijnste leder worden vervaardigd.